Hvalpeplaner / Upcoming litters.

E-Kuld forventes i Juni 2021. 
 
Vi er spændte på at kunne præsentere vores kommende hvalpeplaner. 
Denne gang har vi valgt at prøve noget helt nyt, og skal derfor lave det der kaldes et Dual-Sire kuld. 
Àsdis er parret med to fantastiske drenge, Snorri og Skuggadis Fálki Vítus.
 
Snorri og Vitus har samme mor, men er efter helt forskellige linjer på fædrenes side. Dette gør at kuldet bliver utrolig spændende, set i forhold til den genetiske variation. 
 
Alle tre forældre træner og konkurrerer i agility, og andre dicipliner. Derfor er dette et kuld der forventes at være til den højtkørende side. Vi forventer at hvalpene vil have et godt drive og sind, og egne sig godt til forskellige hundesportsdiscipliner.
 
Àsdis er en sød og legesyg tæve på knap 6 år. Hun har tidligere haft to kuld, og alle hvalpene har et fantastisk sind. Hun er den mest kreative hund i huset, og finder altid på sjove ting, for at få opmærksomheden rettet på hende. Hun træner både agility, rally, dogfitness, tricks, hoopers, spor mm. Ásdis løber i klasse 2 i agility, og mangler et par enkelte pinde for at rykke i klasse 3. 
Hun er en fantastisk træningsmakker, og elsker nærmest alt træning. I hjemmet er hun en sofahund, og elsker at nusse og være helt tæt på os. Ásdis er blevet årets agilityhund i islandsk fårehundeklub, i både 2018 og 2019. 
 
Snorri er en meget mild og velafbalanceret hanhund, som også træner i flere forskellige discipliner. Han er god med både mennesker og dyr, og er generelt en meget rolig dreng. Han er flokfører i sin flok, og er en meget kærlig hund både overfor mennesker og dyr. Han elsker at træne, og er dygtig til at aflæse sin fører. Han løber primært agility, i klasse 3. Han var årets agilityhund i islandsk fårehundeklub, i 2017. Derudover træner han rally, hvor han går i expertklassen, og træner spor og dogfitness. 
 
Vitus er ligledes en sød og velafbalanceret dreng, men lidt mere en bandit end Snorri er. Han er lillebroren i flokken, og har et rigtig godt drive på træningsbanen. Han er meget fremadsøgende på agilitybanen, og elsker at træne. Han løber agility i klasse 1, og mangler kun en enkelt pind for at rykke i klasse 2. Derudover træner han hoopers, spor og dogfitness. Han er en meget stabil hund mentalt, og kan med alle hunde. 
 
 
 Kuldet forventes født omkring d. 12 Juni 2021. 
 
 
 
 

Kontakt

Kennel Munkholm